دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.

این وبلاگ جهت کم کردن زحمات جستجوی شما دانشجویان عزیز و صرفه جویی در وقت شماست...امیدوارم موفق باشین و مارو هم در موفقیت خودتون سهیم بدونین.

بایگانی

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

شنبه, ۶ آبان ۱۳۹۶، ۰۸:۰۱ ب.ظ
طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

 

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی.. 1

ـ مقدمه. 1

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی: 2

ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی: 3

ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی: 4

آرد دو صفر و 3 صفر. 4

ـ پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران: 5

ردیف... 5

ـ نمودار‌پراکندگی‌واحدهای ماکارونی در چند استان‌کشور: 6

ـ تعریف چند نوع مختلف ماکارونی: 7

«بخش دوم» 9

ـ هدف و نکات مهم طرح: 9

ـ نوع محصول: 10

ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه: 10

ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: 10

ـ روش کار و نحوه فرآیند: 11

ـ کنترل کیفیت: 12

ـ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) : 13

ـ چگونگی‌استقرار‌ماشین‌آلات‌و‌فضای‌مورد‌نیاز‌در سالن تولید: 13

ـ زمین و ساختمانهای کارخانه: 16

الف ـ زمین.. 16

ب ـ ساختمانهای کارخانه: 16

ـ تأمین برق: 19

ـ سوخت: 20

ـ آب : 21

ـ فاضلاب: 22

ـ تهویه و اطفاء حریق: 23

الف ـ تهویه: 23

ب ـ اعلام و اطفاء حریق: 23

ـ لوازم و تجهیزات اداری: 23

ـ لوازم حمل و نقل و جابجایی: 24

ـ وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه: 24

«بخش سوم» 26

الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه: 26

1ـ هزینه زمین: 26

2ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی : 26

3ـ هزینه های ساختمان کارخانه: 27

ـ هزینه ماشین آلات و تجهیزات: 28

ـ هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: 29

ـ هزینه قبل از بهره برداری: 29

« بخش چهارم » 32

هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) 32

ـ هزینه های خرید مواد اولیه: 32

ـ هزینه پرسنلی و کارگری: 32

ـ هزینه های تأمین بـرق: 34

ـ هزینة تأمین آب: 35

ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق: 35

ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی: 36

ـ هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: 36

ـ هزینه بیمه کارخانه: 36

ـ محاسبه هزینه در گردش کارخانه: 37

ـ کل سرمایه گذاری طرح: 37

ـ نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: 38

کارمزد: 38

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

ـ هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری: 38

الف ـ هزینه استهلاک: 39

ب ـ محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: 39

ـ محاسبه کل هزینه تولید: 40

الف ـ هزینه‌های ثابت تولید: 40

ب ـ هزینه های متغیر تولید: 41

ـ قیمت تمام شده محصول: 41

ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 42

ـ بررسی نقطه سر به سر: 43

«بخش ششم » 45

روش فر‌آوردن (تولید): 45

شرایط ماکارونی فرآورده شده: 46

بسته بندی و نشانه گذاری: 46

بسته بندی: 46

نشانه گذاری: 47

ماکارونیهای غیر قابل مصرف: 47

«بخش هفتم » 49

طرحی برای راه اندازی شرکت ماکارونی

پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: 49

مشخصات متقاضیان: 51

1ـ مشخصات اشخاص حقیقی: 51

ـ آدرس کامل پستی و شماره تلفن: 52

2ـ مشخصات اشخاص حقوقی: 52

نام و نوع شرکت: 52

تعداد شرکاء: 52

اطلاعات مربوط به بازار محصول: 54

اطلاعات مربوط به دانش فنـی.. 57

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی